Reseräkning

Som verksam i FVRFs ungdomsverksamhet har du möjlighet att ansöka om reseersättning för dina resor till och från din bostad. De resor som du kan ansöka om resättning för är antingen egen bil eller resor med kollektivtrafik (båt, tåg eller buss/spårvagn) och då är det kortaste/billigaste vägen i andra klass.

Ersättning om dina föräldrar kör dig: Blir du körd av dina föräldrar så ersätter vi din resa, men inte dina förändrar t ex resa från bostaden till flygflottiljen på fredagen där de lämnar av dig ersätter vi dock inte deras resa tillbaka hem. Samma sak gäller på söndagen, FVRF ersätter inte föräldrarnas resa till flygflottiljen för att hämta upp dig, men resan hem från flygflottiljen kan FVRF ersätta.

I slutet av varje utbildningshelg finns det reseräkningar som ser ut som bilden nedan. Eleven kan då antingen fylla i reseräkningen på plats och lämna in den, fylla i den hemma och lämna in den i samband med nästa övning eller fylla i den hemma, scanna in den och maila den tillsammans med ev kvitton till ungdom.vast [at] fvrf.se

 

 

 

Eleven ska endast fylla i den övre delev av blanketten och INTE det utgråande avsnittet. För att FVRF ska kunna betala ut ersättning måste blanketten vara korrekt ifylld och ev kvitton för köp av resor vara utskrivna och häftas fast på reseersättningsblanketten. Reser du med kotantladdning med ett västtrafikkort kan du styrka dina utlägg antingen genom att be västtrafiks personal om ett kvitto för resan eller genom att registrera kortet på västtrafikshemsida och där göra ett utdrag av dina resor under "mina resor". Skriv ut dessa och använd detta som kvitto.

Du kan också skriva ut reseblanketten själv här.

För fler frågor antingen fråga befäl under en övning eller maila ungdom.vast [at] fvrf.se