Ungdom

UNGDOMSVERKSAMHET I FLYGVAPENFRIVILLIGA!

Har du lust att pröva på hur det är att gå omkring i uniform, att överleva i skogen utan några bekvämligheter, se ett JAS 39 Gripenflygplan och tala med en stridspilot, lära dig skjuta på skjutbana och träffa killar och tjejer från hela Sverige?

I Region Öst ungdomsverksamhet kan du göra allt detta!

Varje år så utbildar vi ungdomar enligt utbildningsplaner för vår verksamhet. All utbildning genomförs av personal som har lång erfarenhet och är godkända av Försvarsmakten och Flygvapenfrivilliga. Många av oss är aktiva i Försvarsmakten som anställda, före detta anställda eller genom frivilligavtal.

 

ÄR DU MELLAN 15 år och 20 år?

Då kan du söka in till vår ungdomsverksamhet med kunskapsinriktning mot Försvarsmakten och i synnerhet Flygvapnet.

Regionen bedriver årligen terminsbunden verksamhet för ungdomar som fyllt 15 år upp till det år du fyller 20 år. Verksamheten bygger helt på ett frivillig engagemang men med stöd från lokala utbildningssektioner från Flygvapnet.

Kurs- & Övningsledningen är personer oftast med bakgrund som yrkesanställda inom Försvarsmakten eller som idag har en anställning inom Försvarsmakten men ser frivilligorganisationen som en otrolig viktig medspelare och samarbetspartner till Försvarsmakten . Och där Flygvapenfrivilliga är en naturlig koppling mot Flygvapnet.

 

HUR ANMÄLER JAG MIG?

Är detta något som du finner intressant så ber vi dig att kontakta oss på fvro@fvrf.se.