ALLMÄN INFORMATION UNGDOM

Flygvapenfrivilliga erbjuder kvalificerad ungdomsverksamhet för dig mellan 15 och 20 år. Här har du chansen att få uppleva utmaningar, äventyr och kamratskap på ett sätt som du troligen aldrig varit med om förut. 

Här går det till på ett annorlunda sätt än vad du kanske är van vid. Ansvar, ordning, kamratskap. Vi kliver upp tidigt för att bädda, städa logementet och äta frukost innan en lång äventyrsfylld dag tar vid.

Vi bär uniform vilket innebär att du inte blir bedömd för ditt utseende eller vilka kläder du har. Här värderas du utifrån din arbetsinsats och hur du ställer upp för dina kamrater. Vi ungdomar i Flygvapenfrivilliga respekterar alla människors lika värde. Den som på något sätt mobbar eller kränker en kamrat blir omedelbart hemskickad.

Ungdomskurser

Under en ungdomskurs kan du bl.a. få sova i fält i 20-mannatält, delta i patrulltävlan och skjuta olika vapen (beroende på ålder).

Kursansökan ungdom

Här söker du som redan är medlem. Du som redan är medlem och deltar i vår ungdomsutbildning söker och anmäler dit till nya och pågående kurser.

FVRF App

Du kan också ansöka till kurser och hantera dina adressuppgifter mm direkt i FVRF appen. Klicka på länken ovan för mer information.