KURSANMÄLAN

Utbildningshelger

För er äldre FVRFN ungdomar som har gjort sommarskolan. Vi tänker oss att utbilda er äldre i ledarskap, trupputbildning, allt för att ni skall få en egen utveckling mot att vara hjälpinstruktörer till årets sommarskola, som vi då hoppas blir av vecka 127—128 på F 21 i Luleå. . Vi kommer att genomföra den här utbildningen utanför F 21, så det blir boende och käk och utbildningen på en annan plats i Luleå, som meddelas er senare.

Anmälan om deltagande samt eventuellt behov av hämtning vid järnvägsstation alt. busstation Luleå meddelas senast tisdag 11/5-2021 till FVRFN mail: fvrfn@fvrf.se

För mer information, se inbjudan på facebooksidan.

Vecka Datum Sista anmälan Deltagare Verksamhet
V119 13-16/5-21   LK del 1
V126 1-4/7-21   LK del 2
         

 

Anmälan

Har du ansökt tidigare?

Har du redan ansökt till en annan kurs räcker det att du fyller i de grönmarkerade fälten.

Om du inte ansökt tidigare ber vi dig att fylla i alla fält.

Efter ansökan

Direkt efter du skickat in den här ansökan kommer du att få ett bekräftelsemail till den e-postadress du angav.
Kontrollera att alla uppgifter i mailet är korrekta.

Om du inte får något brev eller om någon uppgift är felaktig, kontrollera först så att det inte hamnat i skräpposten och kontakta därefter kursansvarig.

 
Genom att skicka in intresseanmälan samtycker du till att dina personuppgifter lagras enligt personuppgiftslagen och sparas på elektroniska datamedia och att fotografier på dig kan komma att publiceras på hemsidor tillhörande Flygvapenfrivilliga eller Försvarsmakten.
 
Information och ansökan