Logga in

Aktuellt

Senarelagd utbildning UPPDATERING.

Uppdaterad: 2021-05-05 13:05:37 (fastnålat)

2021-05-05

Med anledning av förlängningen av Folkhälsomyndighetens nationella riktlinjer och Försvarsmaktens direktivför att bromsa den fortsatta smittspridningen av covid-19 i samhället, bedömer Flygvapenfrivilligas Riksförbund att förutsättningar inte längre föreligger för att genomföra de för sommaren planerade ungdomsverksamheterna. Den främsta begränsningen utgörs av förbudet att övernatta i samband med lägerverksamhet.


KLICKA PÅ RUBRIKEN FÖR MER INFO

Frivilligbefattningar i Flygvapnet (X-bef FV)

Uppdaterad: 2020-12-21 12:03:20

Efter ett vi nu har jobbat ca18 månader med projektet X-personal till Flygvapnet har frivilligorganisationerna kommit ganska långt med det praktiska kring hur frivilligpersonal skall utbildas mot just Flygvapnet, och vilka nätverk som alla frivilligorganisationer behöver för att lösa uppgiften.
Ett antal individer har gått de första utbildningarna i den nya organisationen och väntar nu på nästa steg i utbildningen.

När frivilliga är engagerade går det fort, i detta fall har det gått så fort att vi nu måste pausa all verksamhet.

Läs mer genom att klicka på rubriken

Senarelagd utbildning inom Flygvapenfrivilliga 2021

Uppdaterad: 2021-05-05 12:59:16

I enlighet med regeringens och Folkhälsomyndighetens nationella riktlinjer för att bromsa den fortsatt stora smittspridningen av covid-19 i samhället, har Flygvapenfrivilliga beslutat att ställa in all verksamhet under första kvartalet 2021 som innefattar fysiska möten med mer än åtta personer. FVRF regioner och förbund bör om det är möjligt skjuta upp årsmöten och föreningsstämmor eller genomföra dem digitalt, samt undvika andra möten eller genomföra dem digitalt. Möten och resor i övrigt ska minskas ner till ett minimum och arbete ska som huvudregel ske från hemmet.

Klicka på rubriken för mer information.

Information och riktlinjer om FVRF verksamhet och covid-19

Uppdaterad: 2020-12-10 15:16:39

Flygvapenfrivilligas regioner och förbund skall vara uppmärksamma på lokala och regionala restriktioner och följa Folkhälsomyndigheternas och Försvarsmaktens riktlinjer.

Klicka på rubriken för mer information och rekommendationer för verksamheten